Doliu în fotbalul românesc! Un junior din Liga 1 s-a stins din viață la doar 12 ani

Tragedie fără precent în lumea fotbalului românesc. Mario Gheorghe, unul dintre cei mai talenți portari ai generației sale, s-a stins din viață în urma unui accident de mașină. Decesul a fost anunțat de FC Voluntari prin intermediul unui mesaj pe Facebook. Formația a trimis condoleanțe sincere familiei băiatului de 12 ani.

„Drum lin printre îngeri, Mario !

FC Voluntari regretă trecerea în neființă a lui Mario Gheorghe, component al grupei 2007 a Academiei de Fotbal Voluntari!

Unul din cei mai talentați portari ai generației sale, Mario s-a stins din viață, aseară, într-un tragic accident de mașină.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să îl odihnească în pace !”‘, a anunțat FC Voluntari.

Acum doi ani, Mario Gheorghe a fost premiat drept cel mai bun portar al grupei sale la turneul ”Bucharest Football Cup”.

Prietenii au trimis mai multe mesaje de condoleanțe

La auzul tragicului eveniment, prietenii sportivului au postat mai multe mesaje de condoaleanțe în care spuneau că acesta a fost un copil talentat și ambițios, subliniind că mereu avea zâmbetul pe buze.

„Un copil talentat și ambițios, cuminte și mereu vesel cu zimbetul pe buze, cu dorința de a fi cel mai bun…… Dumnezeu să te odihnească în pace Mario, vei rămâne în inima mea pentru totdeauna!! ”, este un mesaj de pe pagina sa.

Sursa foto: Dreamstime