Tragedie în România. S-a stins unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Avea COVID

Doliu uriaș în România. A murit unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Este vorba de un cunoscut fotograf din Timișoara. Acesta fusese infectat cu coronavirus.

A murit Liviu Tulbure, un cunoscut fotograf din Timișoara. El era și unul dintre cei mai cunoscuți artiști bănățeni. Liviu Tulbure era infectat cu coronavirus. Fotograful timișorean a murit din cauza temutului COVID.

Liviu Tulbure era fotograful Muzeului de Artă din Timișoara și unul dintre cei mai cunoscuți artiști fotografi bănățeni.

Liviu Tulbure avea 62 de ani. Fotograful se afla internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara, după ce a fost infectat cu virusul care provoacă boala COVID.

Apropiaţii lui Liviu Tulbure spuneau că în urmă cu două zile era pe secţia ATI fără să fie intubat, ci doar cu mască de oxigen. Liviu Tulbure primise un tratament cu plasmă convalescentă.

De ce boli suferea Liviu Tulbure

Nu avea boli cronice, însă plămânii săi erau afectaţi de virus.

Tot astăzi, a mai murit un mare om de presă. E vorba de celebrul Victor Țăruș. Victor Țăruș era prezentatorul de zeci de ani de zile al emisiunii Pescar hoinar, de pe TVR 2. Anunțul a fost făcut de un colaborator și prieten al lui Victor Țăruș. “Mi-ai spus mereu că ai fi vrut să faci mai multe pentru natura sălbatică a României. Ce nu ai reușit tu, o să încercăm să facem noi! Adio Victore…”, a scris Dan Pavaloiu, realizator al emisiunii Natura și aventură de pe TVR 2.

Pasionat de tainele pescuitului, pescar „cu permis” de la 7 ani, Victor Țăruș este detinatorul unor rezultate competitionale cu care putini se pot lauda. El era și castigator a numeroase titluri la competitiile interne si internationale de casting, pescuit la musca artificiala si pescuit cu naluci. Era și protagonist al cunoscutelor emisiuni de televiziune „Fir intins!”, „Pescar istet” si „Pescat hoinar”.

Tragedie în România. S-a stins unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. Avea COVID

(Foto: Liviu Tulbure)