Tragedie imensă în lume sportului, care chiar în aceste momente se află în doliu. O fostă luptătoare de wrestlingul a încetat din viață. Este vorba despre Shannon Claire Spruill.

Acesta era cunoscută în lumea wrestlingului drept „Daffney Unger”. Celebra sportivă s-a stins din viață la o vârstă la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ea a murit la vârsta de 46 de ani, informează La Gazzetta dello Sport.

Shannon Claire Spruill suferea de encefalită cronică traumatică. Cu puțin timp înainte de a fi găsită decedată, ea anunțase că are gânduri sinucigașe.

“Nu înțelegeți ce singuratică mă simt? Vreau să-mi fie studiat creierul”, a spus Shannon Claire Spruill, într-un videoclip postat, miercuri seara, pe Instagram. În tot acel timp, ea ținea în mână un pistol.

La scurtă vreme după această postare șocantă, Shannon Claire Spruill a fost găsită fără viață în casa ei din Atlanta, SUA.

(sursa foto: Instagram)

Mama vedetei a făcut anunțul cutremurător

Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit în propria ei casă. Vestea decesului a fost confirmată de Jean Tookey Spruill, mama vedete. Conform Daily Star, mama vedetei a făcut anunțul cutremurător.

„Vă anunţ, cu mult regret, trecerea în nefiinţă a fetei mele, Shannon Spruill … Scream Queen Daff. Shannon a încetat din viaţă în noaptea de marţi spre miercuri. Suntem devastaţi”, a spus aceasta.

Nu se ştie deocamdată modul în care a murit vedeta wrestlingului. Cu toate acestea, fanii sportivei fac mai multe suboziţii după ce, cu doar două zile înainte, Daffney Unger a postat pe internet un mesaj video extrem de tulburător.

Daffney Unger a fost o vedetă a wrestlingului în anii 1990 şi la începutul anilor 2000. A fost campioana feminină în World Championship Wrestling, iar în 2009 Pro Wrestling Illustrated a nominalizat-o pe locul 18 în topul celor mai bune 50 de luptătoare din lume.

A fost măritată cu chitaristul Rich Ward, membru al trupelor Stuck Mojo şi Fozzy, iar în 2011 a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, după ce a produs un accident cu daune în momentul în care se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Sursa foto: Dreamstime