Accident chiar în ziua de Crăciun! Un bărbat de 36 de ani, din Văleni, județul Maramureș, a murit, duminică, într-un accident rutier. Bărbatul a fost lovit de o mașină, pe un drum din Bârsana.

Accident chiar în ziua de Crăciun

Accidentul a avut loc chiar în ziua de Crăciun, în jurul orei 03.30.

Polițiștii din Ocna Șugatag au intervenit la accidentul rutier produs la ieșire din localitatea Bârsana. Aceștia au constatat faptul că un autoturism condus de către o femeie de 38 de ani din Călinești, dinspre Bârsana înspre Văleni, pe D.J. 185, a surprins și accidentat mortal un bărbat de 36 de ani din Văleni care, în calitate de pieton, se deplasa în aceeași direcție pe partea carosabilă.

În urma impactului, pietonul a decedat. De asemenea, au fost răniți atât șoferița, cât și un pasager din mașina condusă de aceasta. Răniții au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero și i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În urma tragediei, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Accident teribil în Capitală, înainte de Crăciun

Pe 23 decembrie, un accident fără precedent a avut loc în Capitală, la Pasajul Unirii, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața.

În urma accidentului de la Pasajul Unirii din Capitală, poliția a deschis un dosar penal. Autoritățile spun că șoferul autocarului care a lovit limitatorul de înălțime a fost audiat pentru mai multe ore la rând. În urma accidentului, o persoană și-a pierdut viața.

Șoferul autocarului conducea de 16 ore, motiv pentru care oboseala este luată în calcul ca fiind una dintre cauzele care a dus la acest accident.

Audierile, care au durat ore bune, au determinat că una dintre cauzele pentru care șoferul nu a respectat marcajul este oboseala.

Unul dintre pasageri, care a acuzat stări de rău și dureri de spate, a precizat că ceea ce s-a întâmplat este trist, dar că nu este vina șoferului.

De asemenea, agenția de turism prin care grecii au ajuns în România spun că șoferul autocarului care a provocat accidentul nu era angajatul firmei.

Oamenii legii l-au testat cu aparatul etilotest și a ieșit la iveală că acesta nu a consumat deloc alcool. Totuși, polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.