Marcela Fota, despre momentul dificil avut cu soțul dispărut

Au trecut trei ani de la momentul în care Marcela Fota s-a despărțit pentru totdeauna de soțul său. Acesta s-a stins fulgerător după infarct. Cunoscuta interpretă și-a deschis sufletul în fața camerelor de filmat și a vorbit despre cea mai grea perioadă a vieții sale.

Într-un interviu pentru emisiunea lui Cătălin Măruță, folclorista a povestit despre un episod dificil în relația cu fostul său soț.

„El mi-a spus că nu e pregătit să mai facă o casă. În octombrie ne-am mutat în casa nouă. El a avut așa o perioadă de închidere. La un moment dat, el a venit la mine și a zis <<Eu în această locuință nu mă regăsesc>>. Și am căzut de comun acord, dacă vă vine să credeți. Copilul meu încă nu știe și are 14 ani.

Am căzut de comun acord ca el să se retragă o perioadă la apartament. Și să își dea seama ce își dorește. O perioadă puțin mai lungă când el a trebuit să se regăsească, timp în care David a știut că pleacă devreme și vine târziu.

După ce a trecut timpul necesar, a venit și a spus <<Tu și David sunteți familia mea, cei cu care vreau să îmi împart această viață>>. Tot timpul am avut dorința de a fi mireasă, atunci când el a venit cu propunerea. Deși aveam 40 și de ani chiar m-a emoționat”, a povestit Fota.

Și-a găsit fiul plângând în baie

Dispariția bărbatului cu care credea că își va trăi tot restul vieții a marcat-o nu doar pe ea, dar și pe fiul său. Interpreta a spus că îi e greu să accepte statutul de văduvă. Și faptul că fiul său crește fără tată. Cântăreața a declarat că nu va aduce niciodată în casă alt bărbat în prezența fiului său, atâta vremea cât el va fi sub tutela sa.

Marcela Fota a povestit că băiatului i-a fost foarte greu să accepte că tatăl său nu mai este. A cedat câteva luni mai târziu, când mama sa l-a găsit închis în baie, plângând.

„Prima zi mi-a fost teamă că el va spune că va vrea să îl vadă. I-am spus că tati a avut o problemă și că este în spital și că vedem mâine ce se întâmplă. A doua zi i-am spus <<Tu știi cât îl iubea Dumnezeu pe tati și tati pe Dumnezeu>>. I-am spus că Dumnezeu a hotărât să-l ia pe tati. El mi-a spus <<Adică, tati nu mai e?>>.

După a fost lupta, copilul meu nu a avut nicio reacție atunci, i-au curs două lacrimi, că m-a văzut pe mine plângând. I-am spus că tati este pus într-un loc în biserica la care a ajutat să se construiască și l-am întrebat <<Vrei să mergi cu mama să stai cu tati?>>. Iar el a spus <<Spune-mi a doua opțiune>>. I-am zis <<Să stai acasă cu prietenii tăi>>, el a zis că vrea acasă. Din momentul acela copilul meu nu a mai vorbit despre chestia asta, efectiv refuza orice discuție pe acest subiect. Aici a fost panica mea și durerea.

La vreo două luni a venit sora mea, de atunci ea stă la noi, mi-a spus că David era încuiat în baie. L-am găsit urlând, avea 12 ani. L-am luat în brațe și am plâns amândoi, atunci a acceptat și el momentul prin care trebuia să treacă”, a povestit interpreta.