Este vorba despre Viviana Vlaslov, în vârstă de 72 de ani. Aceasta a murit sâmbătă la Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Parascheva din cauza coronavirusului. Aceasta a fost soția avocatului Mihail Vlasov.

Medicii au declarat că femeia a fost internată în spital în urmă cu o săptămână. Aceștia au mai declarat că starea de sănătate a femeii era una bună dar că lucrurile s-au înrăutățit în ultimele două zile, atunci când a fost dusă la Terapie Intensivă.

„La început părea sa meargă spre bine, nu punea probleme. Nu ştiu sa fi avut comorbidităţi care sa ii afecteze starea de sanatate. În ultimele două zile însă starea doamnei s-a agravat brusc, a întrat în Terapie Intensivă.”, au declarat medicii.

Corpul nu a mai putut lupta cu boala

Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului e Boli Infecțioase Sfânta Parascheva a declarat că sistemul cardip respirator și cel renal al Vivianei Vlaslov i-a fost devastat foarte repede iar organismul acesteia a cedat și nu a mai putut lupta.

”Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical al Spitalului de Boli Infecţioase.

În pofida eforturilor depuse de întreg corpul medical, Viviana Vlasov a pierdut lupta cu boala.

Mihail Vlaslov este și el internat

Fostul președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, avocatul Mihail Vlaslov este și el infectat cu coronavirus. Acesta a fost internat la Spitalul de Penumofitiziologie din Iași.

Potrivit surselor ziaruluideiași.ro, acesta suferă de o formă media a bolii iar starea lui de sănătate este una stabilă.