O cântăreață cunoscută din România a trecut prin clipe cumplite! I-a explodat cauciucul iar mașina s-a rostogolit de patru ori

Astfel, cântăreața a povestit la Antena Stars cum s-a derulat cumplitul accident care a avut loc în urmă cu o săptămână. Potrivit celor spuse, mama ei se afla la volan când i-a explodat cauciucul. În acel moment, a intrat pe contrasens și s-a rostogolit de patru ori cu mașina pe un câmp, deoarece era „un drum plin de gropi” iar „roata a scăpat de pe carosabil pe margine”.

„Din păcate am suferit un șoc și, chiar dacă s-a întâmplat săptămâna trecută, încă nu a dispărut acea teamă de a-mi pierde propria mamă. Pur și simplu mergeau pe un drum de țară, asfaltat. Fiind un drum plin de gropi, ea a încercat să evite, iar la un moment dat roata a scăpat de pe carosabil pe margine, a încercat să redreseze mașina și i-a explodat cauciucul efectiv, pentru că s-a tăiat de la marginea asfaltului.

Distanța de la pământ la asfalt e de vreo 15 cm și momentul în care a încercat să se retragă pe carosabil, a luat stânga ușor de volan, a tăiat pe contrasens în fața unei mașini, s-au răsturnat de vreo patru ori în partea stângă pe câmp, unde era plin de stâlpi, plin de tot felul de șanțuri, ditamai șanțul pe partea stângă, adică efectiv au trecut prin fața morții”, a declarat Ana Cîrstea.

Mama sa nu s-a ales cu traumatisme grave

Trebuie menționat că mama sa nu s-a ales cu traumatisme grave în urma accidentului, însă șocul respimțit de artistă a fost unul imens.

„În momentul acela, nu vreau să-mi amintesc. Pentru că practice nu am știut ce se întâmplă cu ele. E foarte greu. Efectiv s-a făcut liniște în sufletul meu în toată învălmășeala aia din mașină. La un moment telefonul mamei s-a oprit. În momentul ăla s-a înnegrit totul. Plângeam, nu știam ce să fac. Am sunat la 112. Au ajuns echipajele acolo, toată lumea. Mama a fost preluată de ambulanță, era foarte foarte bine. După câteva ore au trimis-o acasă”, a mai spus Ana Cîrstea la Antena Stars.