Alexandru Arșinel primește o sumă de 30.000 de lei lunar. Directorul Teatrului de Revistă Tănase s-a implicat în zilele tragice din decembrie 1989 și pentru acest lucru, primește lunar 3.053. Cu toate acestea, Arșinel recunoaște că în acele momente el se afla în Sala Radio pentru a înregistra scenete pentru Revelion, nu pentru că voia neapărat să lupte.

DEZASTRU total pentru Victor Ponta! Probleme mari la europarlamentare! Eroarea care-l va costa foarte scump

„Eu, de exemplu, am fost, cred, primul care am vorbit dintr-un balcon, la Sala Radio. Ne-am dus la Radio pentru ca aveam o imprimare pentru Anul Nou si oamenii de acolo s-au mobilizat in jurul nostru, celor care eram persoane publice”, a declarat Alexandru Arșinel.

De altfel, generalul Dan Voinea a menționat că actorul era secretar de partid pe vremea lui Ceașescu și a dezvăluit ce s-a întâmplat pe 22 decembrie 1989.

Total neașteptat! Ce studii are la bază Sorina Pintea și ce avere a strâns. Detaliul șocant din viața ei

„La Teatrul de Revista, care era acolo, Arsinel era secretar de partid, iar in biroul lui s-a facut comandamentul unitatii care a actionat pe Calea Victoriei”.

De asemenea, celebrul actor a devenit revoluționar înainte să înceapă Revoluția, ca și alte peste 100 de persoane care înregistrau în acele momente la TVR și la Radio.  Aceștia au ieșit în stradă fiindcă se aflau deja acolo.

În ultimul an, pensia de revoluționar al lui Arșinel s-a triplat, el ajungând la o pensie de 3.053 pe lună.

Atenție, șoferi! Se limitează viteza! Toate mașinile din România vor fi așa