Faimosul actor de la Hollywood Tom Cruise este blocat în luxosul hotel Gritti Palace din Veneția, din cauza epidemiei de coronavirus, ce a explodat în Italia. Aflată în frumosul oraș plutitor pentru a filma Mission: Impossible 7, echipa de producție a fost nevoită să oprească filmările din cauza focarului, ce s-a răspândit cu viteza luminii. Tom Cruise a ajuns la Veneția pe 20 februarie. Potrivit informațiilor dezvăluite de DailyMail.co.uk, până acum, nicio persoană din echipa de producție nu a fost infectată.

Tom Cruise has been forced to hole up in a luxury hotel in Venice after the filming of Mission: Impossible 7 was halted after an outbreak of coronavirus in Italy, DailyMail.com has learned. Pictured: Cruise filming a Mission: Impossible film in 2018

Se pare că actorul și întreaga sa echipă vor fi blocați la Gritti Palace până pe 1 martie.

Filmul Mission: Impossible 7, regizat de Christopher McQuarrie, este stabilit să se lanseze în vara anului 2021. Însă, din cauza opririi filmărilor, lansarea pe marile ecrane ar putea întârzia.

„Date fiind evoluțiile din ultima vreme, dorim să fim precauți, așa încât echipa se poate întoarce acasă, până când va demara producția filmului. Vom continua să monitorizăm situația și vom ține legătura cu oficialii din domeniul sănătății și cu oficialii guvernamentali din Italia, pentru a urmări evoluția”, au declarat oficialii Paramount.

Până în momentul de față, Italia a confirmat 219 cazuri de  coronavirus și 6 decese. Un număr de 11 orașe sunt puse în carantină, iar țara este în alertă maximă.

A map showing the latest numbers of coronavirus cases around the world. Cases have surged in South Korea in recent days

La nivel mondial s-au înregistrat aproape 80.000 de cazuri. Puțin peste 25.000 de persoane s-au recuperat, dar aproape 2.700 de oameni au decedat în urma infectării cu noul coronavirus.