Veste teribilă din Statele Unite: una dintre cele mai mari vedete ale sportului profesionist de peste ocean a fost implicat într-un accident de maşină şi are răni grave la ambele picioare.

Este vorba despre Tiger Woods, superstarul golfului profesionist. Bărbatul în vârstă de 45 de ani a suferit marţi dimineaţă „mai multe răni la picioare”, necesitând o intervenţie chirurgicală. El se afla singur, la volanul maşinii sale în apropiere de Los Angeles, când a ieşit de pe şosea şi s-a rostogolit de mai multe ori, transmite AFP.

Tiger Woods a fost operat de urgenţă după accident

Jucătorul de golf era „conştient” după accidentul care a avut loc în jurul orei 07:00. Un responsabil al pompierilor din Los Angeles, Daryl Osby, a precizat, într-o conferinţă de presă, că serviciile de urgenţă l-au extras pe Tiger Woods din autovehicul cu „răni grave la ambele picioare”.

Tiger Woods era „lucid şi calm”, deşi încă prizonier în autovehiculul său accidentat, a subliniat Carlos Gonzalez, primul poliţist care a ajuns la faţa locului.

Echipele de salvare au fost nevoite să folosească un instrument specializat şi un topor pentru a-l extrage pe Tiger Woods din maşină. Jucătorul de golf a fost apoi evacuat spre un spital din apropiere cu o unitate de traumatologie, a precizat Daryl Osby.

Într-un comunicat, agentul lui Tiger Woods a indicat că sportivul „a suferit răni multiple la picioare”. „Este în sala de operaţie chiar acum”, a spus Mark Steinberg la prânz.

Nu există dovezi că ar fi consumat alcool sau droguri

Potrivit Los Angeles Times, sportivul s-a ales cu o gleznă distrusă şi fracturi la picioare, dintre care una multiplă.

Niciun alt autovehicul nu pare să fie implicat în accident, potrivit serviciilor şerifului din comitatul Los Angeles, care a deschis o anchetă pentru a elucida circumstanţele.

Şeriful Alex Villanueva a precizat că oamenii săi nu au găsit „nicio dovadă” care să sugereze că Tiger Woods conducea sub influenţa drogurilor, medicamentelor sau alcoolului în momentul accidentului.