Eugen Teodorovici, fost ministru de Finanţe în timpul guvernării PSD, nu are pic de milă faţă de preşedintele şi premierul României. Klaus Iohannis „tace adânc şi nu face nimic”, iar Ludovic Orban „doar vorbeşte şi greşeşte mult”, scrie senatorul social-democrat pe pagina sa de socializare.

Eugen Teodorovici oferă şi soluţia: „Parlamentul României a rămas singura instituție responsabilă care poate reprezenta și susține interesele tuturor românilor”, spune el. Fostul ministru dă asigurări că va face tot ce-i stă în putere să promoveze Planul de salvare economică a României, un document rezultat în urma dialogului cu mediul de afaceri. El speră ca toţi colegii din Parlament, indiferent de partid, să se unească şi să adopte, săptămâna viitoare, un prim set de măsuri concrete.

„Intenția mea este să fie un prim pas pe calea dialogului”

„Când președintele țării tace adânc și nu face nimic, ori când premierul țării doar vorbește și greșește mult, este obligatoriu ca PARLAMENTUL țării să rămână în picioare! Parlamentul României a rămas singura instituție responsabilă care poate reprezenta și susține interesele tuturor românilor și care TREBUIE să își asume deciziile importante în acest moment dificil pentru societate și economie!

În calitate de senator în Parlamentul țării, voi face tot ce este necesar ca măsurile economice propuse în PLANUL DE SALVARE ECONOMICĂ A ROMÂNIEI, rezultat în urma unui dialog excelent cu mediul de afaceri, să fie cât mai URGENT aplicate. Fără a avea pretenția că sunt singurele soluții bune, intenția mea este să fie un prim pas pe calea dialogului deschis tuturor celor care pot și vor să salvăm economia României de la colaps.

Le mulțumesc partenerilor din economie pentru că ne sunt alături și fac un apel către toți colegii din Parlament, indiferent de partidul pe care-l reprezintă, să ne unim forțele pentru a adopta, săptămâna viitoare, un prim set de măsuri concrete și conectate la realitatea din țară!”, a scris fostul ministru PSD al Finanţelor pe pagina sa de Facebook.