Teo Trandafir, primele declarații despre o nouă căsătorie. Se gândește să facă pasul cel mare?

Teo Trandafir a fost căsătorită de două ori însă finalul nu a fost deloc fericit. Prima căsnicie a fost cu aviatorul Alexandru Trandafir, căsnicie care a durat 6 ani, iar cea de-a doua căsnicie a fost cu jucătorul de rugby Constantin Iosef. Cea de-a doua căsătorie a durat jumătate de an.

Dacă alți oameni care au trecut prin mai multe divorțuri se hotărăsc să nu se mai căsătorească vreo dată, Teo Trandafir a povestit într-un interviu pentru viva.ro că nu exclude această idee dintr-un motiv foarte important. Întrebată dacă s-ar căsători din nou, aceasta a declarat că da deoarece dacă ar păți ceva, succesiunea nu s-ar face în mod corect și nu dorește ca bărbatul din viața ei să se certe cu cineva.

”Da, pentru că am înțeles că dacă partenerul tău construiește și muncește cu tine cot la cot, și faceți niște lucruri împreună, care intră „la comun și acest lucru nu se cuantifică undeva, dacă eu pățesc, Doamne ferește!, ceva, succesiunea se face într-un mod neechitabil. Nu este cinstit. Nu vreau să fie pus în situația de a se certa cu nimeni și, din acest punct de vedere, niște acte, la un moment dat, ne vom gândi să facem.”, spune aceasta.

Ce concesie ar face pentru bărbatul din viața ei

Ulterior, vedeta de televiziune a fost întrebată cum nu ar trebui să fie bărbatul din viața ei și care ar fi cea mai mare concesie pe care ar face-o.

”Să nu fie tiran; e marea mea problemă. Cred că aș fi în stare să înțeleg orice în afară de o mare trădare, de orice fel. Aș putea înțelege multe, dacă mi se explică.”, a povestit Teo Trandafir.

Aceasta a mai fost întrebată dacă crede în zodiac și în ce măsură se lasă în măna sorții. Teo Trandafir a povestit că personal crede în zodiac doar dacă zice de bine, subliniind că atunci când se spune de rău ”nu putem fi toți în aceeași situație”. Vedeta a precizat că nu s-a lăsat niciodată în mâna horoscopului.

Pentru ce se simte cel mai recunoscătoare

Teo Trandafir a povestit în cadrul interviului că a ajuns în cel mai bun moment alt vieții ei și că are o relație minunată cu oamenii care îi sunt apropriați.

”Sunt exact ce mi-am dorit, am un job pe care mi l-am dorit, sunt mult mai fericită decât majoritatea celor pe care îi cunosc. Sunt sănătoasă, voioasă, înțeleg asta și am înțeles că atragi lucrurile pe care le emani. Fiecare om pe care îl cunoști, dacă știi să îl înțelegi și să îl asculți, îți va schimba viața. Trăiesc intenționat.”, mai spune aceasta.