Românii vor constata o schimbare radicală în acest an. Social democrații au scos la lumină planul secret al noului Guvern. Mai exact, PSD susține că actuala guvernare, pe care o numeşte „Coaliţia Ţeparilor” lasă deschis robinetul creșterilor de prețuri.

Astfel, social democrații subliniează faptul că românii vor avea un coș de cumpărături din ce în ce mai sărăcăcios, dar și mai scump. De asemenea, PSD-ul a mai adăugat că ”grija lui Cîțu” va duce România ”direct la coada Europei în privința creșterii salariului minim”.

”Guvernarea Dreptei a ținut România în fruntea topului european al #scumpirilor și în 2020! Prin grija lui Cîțu, debutul lui 2021 ne duce direct la coada Europei în privința creșterii salariului minim.

Românilor li se pregătește furtuna perfectă: Coaliția Țeparilor ține deschis robinetul creșterii constante de prețuri și permanent închis pe cel al păstrării puterii de cumpărare!

În acest ritm, coșul de consum al populației se va goli lunar. Proporțional, cu cât li se vor umfla burțile și conturile guvernanților!”, scriu social democrații pe pagina de facebook.

Românii vor vedea cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării

Totodată, social democrații mai susţin că Guvernul Cîţu nu a fost mulțumit de ”cât a furat în pandemie” și mai mult de atât, ”pune la cale acum cel mai mare jaf din istoria modernă a ţării”.

Potrivit social democraților, Guvernul a furat și din ”împrumuturile uriaşe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut”, însă nu a fost suficient pentru el.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! Nici cât au furat din împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut. Acum, Guvernul Cîțu pune la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării!

Spune NU vânzării celor mai puternice și mai rentabile companii de stat!”, se mai arată în mesajul postat de conducerea PSD pe pagina de Facebook a partidului.