Posturile scoase la concurs sunt: asistent medical generalist – 76, asistent medical farmacie – 15, asistent medical igienă – 13, asistent medical stomatologie – 9, asistent medical laborator – 4, asistent medical radiologie – 1, tehnician dentar – 3, statistician – 1.

Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-urile web ale Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, penitenciarelor, centrelor de detenţie sau educative, Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna, la secţiunea Carieră ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu, conform agerpres.ro

ANP precizează că activităţile specifice concursului se vor derula cu respectarea normelor impuse de actualul context epidemiologic creat de infamul coronavirus.

Săptămâna trecută, ANP scosese la concurs alte 700 de posturi.

Administraţia Naţională a Penitenciarelor scoate la concurs 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ, 665 pentru bărbaţi şi 35 pentru femei. Cele mai multe posturi, 47, sunt scoase la concurs la Penitenciarul Arad. Posturile pentru femei au fost scoase la concurs la penitenciarele Craiova, Drobeta Turnu Severin, Miercurea Ciuc, Oradea, Ploieşti, Târgşor, Satu Mare.

”Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare, 700 de posturi de agent în cadrul sectorului operativ (665 – bărbaţi, 35 – femei). Condiţiile necesar a fi îndeplinite de către candidaţi, probele de concurs, tematica şi bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor/ Penitenciarului/ Penitenciarului-Spital/ Centrului de Detenţie/ Centrului Educativ/ Bazei de Aprovizionare, Gospodărire, Reparaţii Bucureşti, secţiunea Carieră, ori la sediile unităţilor organizatoare. Informaţii suplimentare se pot obţine, de asemenea, de la structurile de resurse umane din teritoriu”, anunţă ANP.