Sylvester Stallone vorbește despre sacrificiile făcute

Sylvester Stallone a făcut mărturisiri despre momentele mai dureroase ale vieții sale în cadrul unui documentar care îi este dedicat. Deși el este unul dintre cei mai apreciați actori, fiind celebru mai ales pentru peliculele de acțiune, cariera lui a cerut și sacrificii.

Printre acestea el a amintit numeroasele accidentări care l-au adus pe masa de operație direct de pe platourile de filmare. De pe urma unora dintre ele, el nu s-a recuperat niciodată complet.

Sylvester Stallone este cunoscut pentru rolurile sale din unele dintre cele mai renumite filme de acțiune. Interpretarea sa în producții precum „Rambo” sau „Rocky” a obținut un succes remarcabil, fiind apreciată în special pentru autenticitatea sa.

Cu toate acestea, unele dintre rolurile care l-au consacrat au avut consecințe semnificative asupra sănătății actorului, care acum are frumoasa vârstă de 77 de ani. Un exemplu notoriu în acest sens este franciza „The Expendables”, pe care el a regizat-o.

În documentarul de pe Netflix, actorul a împărtășit că acele filme i-au adus cele mai grave răni suferite pe platourile de filmare. Cu toate că a trecut mai mult de un deceniu de la primul film din serie, actorul nu s-a refăcut complet nici până în ziua de azi.

Printre cele mai grave răni a fost cea din 2009. Atunci, actorul și-a fracturat gâtul pe când interpreta alături de Steve Austin o scenă de luptă.

Ca urmare a accidentării, actorul a fost supus unei intervenții chirurgicale, fiind necesară implantarea de tije metalice. „Nu mi-am revenit niciodată”, mărturisește el despre acest episod.

Informația a fost ascunsă de public timp de un an

Echipa de producție a păstrat secretul referitor la informația privind accidentarea protagonistului, timp de aproape un an. În 2010, presa a fost informată despre momentul dificil prin care trecuse actorul.

În cel de-al patrulea film al seriei, lansat în acest an, prezența lui Stallone este mai redusă. Actorul s-a retras din serie în 2017, rămânând în calitate de actor, dar fără a mai avea rolul de co-producător al filmului.

„Adevărul este că nu mi-am revenit niciodată pe deplin. Nu am mai fost același. Niciodată”, a declarat actorul.

El mărturisește că deseori s-a întrebat de ce face asta și dacă a meritat efortul.

„Faci asta pentru aprobarea oamenilor? Ești ca un copil care are nevoie de o mângâiere pe cap din partea tatălui. Este o încurajare constantă, e adevărat”, a spus el.

Arnold Schwarzenegger a vorbit și el despre accidentările prietenului său.

„Nu este ceva neobișnuit ca un erou de acțiune să se rănească pe platourile de filmare. Dar este clar că Syl a dus-o la extrem. A fost prea mult”, a spus Schwarzenegger.