Campania  „Activează factura electronică și noi te activăm cu premii SMART!”,  le propune clienților Digi RCS-RDS să aleagă activarea facturii electronice, putând astfel participa la o tombolă ce pune la bătaie premii mari.

Astfel, abonații RCS-RDS vor avea posibilitatea de a câștiga smartphone-uri, smartwatch-uri și căști cu bluethooth. Mai mult decât atât, premiul cel mare este reprezentat de un smart TV QLED Samsung, care vine la pachet cu un sistem home cinema.

”Abonații care doresc să activeze factura electronică o pot face: online, pe www.digiromania.ro, în secțiunea “Contul meu”, în magazinele Digi sau în punctele de prezență ale operatorului, cu sprijinul personalului de vânzări care va selecta în sistem modul de facturare electronic, sau telefonic, cu ajutorul angajaților din Call Center-ul Digi | RCS & RDS. Din momentul activării facturii electronice, aceasta va fi transmisă pe email și va putea fi consultată atât în contul de email, cât și în contul personal de pe site-ul www.digiromania.ro sau prin aplicația pentru smartphone Digi România.” Se arată într-un comunicat de presă.

„Clienții Digi care își activează factura electronică în perioada de derulare a campaniei vor intra automat în tombola Digi și vor putea câștiga unul dintre cele 31 premii care constau în:

10 telefoane Samsung S10;
5 telefoane Samsung A50;
5 ceasuri smartwatch Samsung Galaxy;
10 căști bluetooth Samsung Galaxy Buds;
Marele premiu: 1 pachet format dintr-un TV QLED Samsung 4K cu diagonala de 163 cm și un sistem Home Cinema Sony.
Lista câștigătorilor va fi anunțată în data de 14 iunie 2019”, se mai arată în comunicat.