Elena Lasconi, candidată la funcția de primar al municipiului Câmpulung a reușit să câștige detașat la alegeri pentru că nu a avut un discurs politic. Aceasta a sărbătorit încă de aseară în piața centrală a orașului alături de simpatizanții ei.

„Dragilor, vă iubesc! Împreună am făcut istorie. Rezultatele finale pentru funcția de primar arată că am câștigat alegerile cu 56,76 la sută. Mulțumesc pentru că SUNTEȚI!!!!”, a transmis aceasta într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Într-o intervenție la un post de televiziune aceasta a mărturisit cum a reușit să obțină aceste rezultate la alegerile locale. Elena Lasconi a spus că a reușit acest lucru pentru că nu a avut un discurs politic și a dovedit că este un „om autentic”. De asemenea, aceasta punctează că motivul pentru care a intrat în politică este pentru „a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc”.

„Am făcut istorie! Este absolut incredibil ce se întâmplă aici. e prima dată în istoria acestui oraș când e ales un primar femeie. Oamenii ăștia nu se mai lasă duși cu vorba și cu promisiunile pe care le folosește vechea clasă politică. Mă simt așa cum mă simțeam la Revoluție, când aveam 18 ani.

E foarte simplu de ce m-au ales oamenii. Au văzut că nu am discurs politic, că sunt un om autentic. Secretul e să iubești oamenii. Am intrat în politică că să o folosesc exact că pe un instrument pentru a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc și îl simt acasă.”, a spus aceasta la Digi24.

A primit peste 3.000 de mesaje de încurajare

Într-un alt mesaj pe Facebook aceasta s-a declarat de-a dreptul copleșită de mesajele de încurajare primite, dar a promis că va răspunde tuturor celor 3.000 de mesaje în cursul zilelor următoare.

„Mulțumesc pentru toate mesajele și încurajările! O să vă răspund la toți. Am peste 3000 de mesaje la care nu am putut să răspund dar o să o fac zilele următoare. Looovee!”, a mai transmis Elena Lasconi într-un alt mesaj pe pagina de socializare.