Preşedintele USR Olt, Silviu Anton, care a fost joi depistat joi la volanul maşinii deşi avea permisul de conducere auto suspendat, a anunţat că demisionează din partid.

El a spus că a luat o decizie greşită când a urcat la volan deşi avea permisul suspendat, spunând că nu a mai avut răbdare încă patru zile până urma să recupereze permisul şi a condus maşina pentru a lua copiii de la şcoală.

Silviu Anton a menţionat şi că poliţiştii au întocmit dosar penal în cazul său.

”O zi tristă”

„Astăzi este o zi tristă pentru mine pentru că trebuie să îmi anunţ demisia din USR! Din păcate am luat o decizie greşită pe care mi-o asum în totalitate: deşi aveam permisul suspendat pe 30 zile (peste 4 zile urma să îl recuperez) şi nemaiavând răbdare am condus totuşi maşina personală pentru a-mi lua fetiţele de la şcoală.

Am fost oprit de un echipaj al poliţiei rutiere şi mi s-a întocmit un dosar pentru conducere fără permis. Am încredere în Poliţia rutieră că şi-au făcut datoria. În această situaţie eu am fost cel care nu a respectat legea şi vina îmi aparţine. Îmi cer scuze colegilor din USR şi simpatizanţilor USR pentru situaţia creată şi îi asigur că USR este un partid care promovează respectarea legii de toată lumea.

Ce spune Poliția

Am încredere în colegii mei din filiala Olt, iar conducerea va fi preluată statutar de oameni care să muncească pentru alegerile locale şi naţionale de anul acesta! Eu voi rămâne votant USR!”, a scris Silviu Anton pe Facebook.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis.

„Astăzi, 30 ianuarie 2020, poliţiştii Biroului Rutier Slatina, în timp ce supravegheau şi controlau traficul rutier, au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care a condus un autoturism având dreptul de a conduce suspendat. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt, conform Agerpres.