Rareș Bogdan sare în apărarea liberalilor din Diaspora! Mesaj extrem de dur publicat pe internet de prim vicepreședintele PNL.

Bogdan face afirmații foarte grave legate de blocarea procesului democratic cu ocazia alegerilor interne ale liberalilor.

El acuză actuala conducere a PNL că nu permite românilor din Diaspora să își exprime preferințele pentru stabilirea noii echipe care să conducă partidul după Congresul din septembrie.

Rareș Bogdan sare în apărarea liberalilor din Diaspora! ”Sunt mâhnit și șocat”

”Contribuția românilor din Diaspora la alegerea și realegerea președintelui Klaus Iohannis, la succesul PNL în alegeri a fost decisivă.”, amintește Rareș Bogdan, prin intermediul unei postări pe Facebook.

”Nu Anulați Democratia Interna. Lasati liberalii din Diaspora (azi Spania!!!) sa voteze. Adresez un mesaj colegilor de partid care nu pricep că românii din Diaspora reprezintă un reper, o voce politică puternică, liberă: Nu vă bateți joc de Diaspora!

Încetați umilirea și sfidarea colegilor liberali din afara granițelor României, dar cu vatra strămoșească în suflet!

Sunt mâhnit și șocat ca unii încearcă sa își permanentizeze poziții prin alungarea unor liberali sau colegi din PAct care au luptat politic când părea ca totul este pierdut.

Consider că între valorile pe care și le-au asumat și principiile pe care le dorește impuse conducerea PNL Diaspora există o prăpastie.

Își îndeamnă colegii să facă ”un refresh de memorie”

Le atrag atenția domnilor Fagarasianu și Badea sa înceteze blocajul impus membrilor PNL din afara granițelor României.

Contribuția românilor din Diaspora la alegerea și realegerea președintelui Klaus Iohannis, la succesul PNL în alegeri a fost decisivă.

Din acest motiv, îi îndemn pe colegii care au uitat mobilizarea extraordinară a fraților noștri de peste granițe să facă un refresh de memorie și să nu facă greșeala de a-i transforma în soldați muți! Vocea românilor liberi nu poate fi anulată!

Lăsați diaspora liberală să voteze! Nu vă transformați în Ponta și Dragnea anului 2014! Nu anulați democrația internă!” a scris europarlamentarul.

Sursă foto: INQUAM Photos, Ilona Andrei.