Societatea comercială cu care își desfășoară toate activitățile în domeniul artistic a avut parte de un succes real, urmând să aibă o scădere a profiturilor în timpul crizei financiare și o revenire odată cu economia României și înmulțirea spectacolelor organizate de către municipalități.

Între anii 2008 și 2012, perioada de glorie a lui Ștefan Bănică Jr, acesta a reușit să strângă o adevărată avere, mai precis 2 milioane de lei per an. În 2012, din nefericire, profitul net a început să scadă treptat. În anul 2013 vedeta avea un profit net de 1 milion de lei, urmând ca pierderile să continue. În anul 2014 a înregistrat un profit net în valoare de 683 de mii de lei, în anul 2015 profitul acestuia atingea suma de 579 de mii de lei, în anul 2016 scăderea a continuat până la 388 de mii de lei iar în anul 2017 profitul lui Ștefan Bănică Jr. a atins cel mai slab număr, 299 de mii de lei.

Din fericire pentru acesta, în anul 2018 lucrurile au început să se schimbe spre bine când vedeta și-a dublat câștigurile din muzică. Societatea deținută de către aceasta a înregistrat un profit în valoare de 611 mii de lei, o sumă dublă față de cea din anul 2017.

Nunta cu Lavinia Pârva a fost o surpriză şi pentru invitaţi

Acest succes în afaceri coincide cu nunta lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pârva, cu care avea o relație de mai bine de șase ani. Interesant este că nimeni nu a știut de nuntă, nici măcar cei care erau invitați. Cu toții au știut că merg în Bulgaria pentru ziua de naștere a artistului. Surpriza a avut loc când cei ajunși acolo au aflat că de fapt au ajuns la nunta lui Ștefan Bănică Jr cu Lavinia Pârva.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo (n.r. nunta). În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a relatat Lavinia Pârva despre locația aleasă.