Stela Enache se gândește la momentul în care va părăsi această lume. La vârsta de 73 de ani, artista și-a pregătit locul de veci.

Cunoscută ca una dintre cele mai apreciate artiste, pasiunea ei pentru muzică s-a conturat încă din copilărie. De-a lungul anilor, a fermecat milioane de oameni cu vocea ei inconfundabilă.

Acum, Stela Enache reflectă la viitorul ei și la inevitabila plecare din această lume.

Stela Enache vrea să fie înmormântată lângă marea sa iubire

Stela Enache admite că reflectă asupra momentului în care nu va mai fi. Artista dorește să își găsească ultimul somn la Cimitirul Bellu.

Ea vrea să fie înmormântată alături de marea sa iubire din viață, Florin Bogardo. Acesta a plecat la cele veșnice acum 14 ani. Deși nu mai face apariții la fel de frecvent în fața fanilor, artista afirmă că se simte excelent și își petrece cât mai mult timp alături de prietenii săi.

Stela Enache a menționat că îi place să petreacă timpul alături de prieteni, indiferent de locație – fie că sunt în țară sau în străinătate. Ea a subliniat că adoptă o atitudine relaxată și acceptă lucrurile așa cum vin.

„Mereu am fost undeva de ziua mea și chiar dacă nu aș fi nu m-aș supăra, nu sufăr de singurătate, mereu găsesc câte ceva de făcut, la ce să mă gândesc”, a spus Stela Enache pentru Fanatik.

Artista susține că nu se teme de moarte

Stela Enache resimte, însă, lipsa omului pe care l-a iubit mult. În absența lui recunoaște că se simte singură, chiar dacă are atâtea persoane în jurul ei.

„După Florin nu mai poate să încapă nimeni în viața mea. Eu nu sufăr de singurătate, am foarte mulți prieteni.

Nu pot să fiu cu altcineva, ar trebui să fac mereu comparație și nimeni nu se compară cu el, nimeni în toată lumea asta”, a mai spus ea conform sursei citate.

Stela Enache a mărturisit că nu se teme de moarte. Marea cântăreață își dorește să moară într-un mod demn, fără să devină o povară pentru nimeni.

Artist a remarcat că mulți mari artiști au părăsit această lume, adăugând că aceasta este natura vieții umane și că nimeni nu rămâne pe Pământ pentru totdeauna.

Stela Enache
Stela Enache/SURSA FOTO: Facebook

Legătura specială pe care o are cu Dumnezeu

Stela Enache a menționat că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că încă este în viață.

„Sunt foarte activă și pot face treabă, de bine de rău. Aici contează foarte mult legătura ta cu Dumnezeu. Dacă ai încredere în El și te bazezi pe El.

Dacă Îi ceri ajutorul, nu te va lăsa niciodată. Așa că voia Domnului să se împlinească. Noi propunem, dar El dispune”, a spus Stela Enache.

Stela Enache a menționat că în timpul în care părinții nu au abordat acest lucru, ea a transmis doar copiilor săi importanța de a învăța să fie oameni și să rămână demni. Ea i-a încurajat și sprijinit pe aceștia, dar nu le-a impus nimic.

Artista a spus că nu poate vedea părinți sau bunici care își îndeamnă copiii să practice anumite activități doar pentru că își doresc ca urmașii lor să facă lucruri pe care ei nu au reușit să le facă.