Decizie de ultimă oră luată în Sectorul 1 din Bucureşti. Ca urmare a scandalului fără sfârşit dintre Romprest şi primarul Clotilde Armand, prefectul Capitalei, Alin Stoica a luat o hotărâre radicală.

Stare de alertă în Sectorul 1

S-a declanşat starea de alertă în Sectorul 1. Anunţul a fost făcut, în urmă cu doar câteva momente, de către prefectul Capitalei, Alin Stoica. Acesta a anunţat că şi-a dat acordul pentru declararea stării de alertă în Sectorul 1.

Totul se întâmplă datorită situaţiei sanitare create de neridicarea gunoiului în contextul coflictului dintre Primăria de sector şi operatorul de salubritate Romprest.

Decizie de ultimă oră în Sectorul 1

”Am transmis către Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă acordul pentru declararea stării de alertă”, a transmis prefectul.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al Sectorului 1 a cerut, miercuri seară, Prefecturii Municipiului Bucureşti să declare starea de alertă pe o perioadă de 30 de zile, din cauza situaţiei sanitare cauzată de necolectarea gunoiului de către Compania Romprest Service SA.