Compania de construcții a transmis că munca unei întregi echipe de constructori români este apreciată atât la nivel național, cât și internațional.

„Stadionul Steaua este nominalizat pentru premiul „Stadium of the Year 2021” la nivel mondial, iar noi ne bucurăm că munca unei întregi echipe de constructori români este apreciată atât la nivel național, cât și internațional.

Concursul se află la cea de a 12-a ediție și este realizat de StadiumDB.com, singura platformă dedicată stadioanelor de fotbal la nivel global. Arena din Ghencea poate fi votată cu 5 aici: https://stadiumdb.com/soty

Până în prezent stadionul a câștigat la nivel național distincția „Arhitectura și investițiile publice” în cadrul Anualei de Arhitectură București 2021 și premiul I pentru ”Proiectul anului 2021” în cadrul Premiilor AICPS (Asociația Inginerilor Constructori Proiectanți de Structuri)”, este scris într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a Construcții Erbasu.

Anunțul făcut anterior de compania de construcții

Anterior, compania de construcții a transmis informații legate de noua arenă din Giulești, pe care a numit-o „un adevărat complex sportiv”. Potrivit anunțului, întregul complex beneficiază de un stadion modern de 14.050 de locuri ce respectă standardele categoriei UEFA 4, 8 săli de antrenament (atletism, popice, karate, judo, lupte, box, haltere, baschet/volei), 14 camere duble dedicate sportivilor, un restaurant și 184 de locuri de parcare.

„Noua arenă din Giulești este un adevărat complex sportiv, iar pentru noi reprezintă unul dintre proiectele finalizate cu succes în 2021. Întregul complex beneficiază de un stadion modern de 14.050 de locuri ce respectă standardele categoriei UEFA 4, 8 săli de antrenament (atletism, popice, karate, judo, lupte, box, haltere, baschet/volei), 14 camere duble dedicate sportivilor, un restaurant și 184 de locuri de parcare.

Proiect finanțat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin Compania Națională de Investiții și construit împreună cu partenerii noștri Terragaz Construct și Concelex”, este scris într-un mesaj postat anterior de Construcții Erbasu pe Facebook.