Soțul Deliei Matache este unul dintre cei mai importanți investitori pe piața criptomonedelor din România și unul dintre oamenii care au pierdut cei mai mulți bani, săptămâna trecută, după prăbușirea Bitcoin.

La începutul acestui an, Răzvan Munteanu miza pe o creștere masivă a Bitcoin, lucru care s-a și întâmplat luna trecută, când criptomoneda ajunsese să valoreze peste 60.000 de dolari.

”În raport cu dolarul sau euro crește și va crește în continuare bitcoinul. Abia își încălzește motoarele. Bitcoin este Gold 2.0 și încă mai are mult până atinge market-cap-ul goldului de 10.000 de miliarde, Suntem undeva la 500 de miliarde…

Pe termen scurt da, poți intra milionar și ieși falimentat din povestea asta. Dar pe termene de 2-3 ani de zile, bitcoinul a demonstrat că devine un asset din ce în ce mai puternmic și nu cred că într-un frame de 3 ani, bitcoinul a scăzut.

Căderea Bitcoin nu-l va afecta prea mult pe Răzvan Munteanu

În primii 3 ani a fost între 0 și 100, în următorii între 100 și 1.000, în următorii 3 ani între 1.000 și 10.000 și cam de un an suntem la 10.000+ și mergem spre 100.000”, spunea Răzvan Munteanu într-un podcast al lui George Buhnici.

Criptomoneda s-a prăbușit după doar câteva postări pe Twitter ale omului de afaceri Elon Musk. Acesta a criticat Bitcoin pe motiv că folosește prea multe resurse ale planetei pentru minare, iar în câteva ore, criptomoneda a ajuns la cea mai mică valoare din februarie până acum: în jur de 38.000 dolari.

Soțul Deliei Matache nu a dat însă semne de panică și asta pentru că oricât de mult ar scădea Bitcoinul, el va ieși totuși în câștig. Motivul este acela că Răzvan a făcut cele mai mari investiții în această criptomonedă în urmă cu 3-4 ani, atunci când aceasta valora 1.000-2.000 de dolari. El spune că a învățat să gândească investițiile pe termen lung, tocmai de aceea, o cădere de moment a criptomonedei nu-l va afecta, chiar dacă, față de săptămâna trecută, e mai ”sărac” cu câteva sute de mii de euro.

Răzvan Munteanu a mărturisit că păstrează în jur de 10-15% din bugetul familiei în criptomonede și că are un portofoliu destul de bogat de Bitocin pe care nu-l va înstrăina niciodată și pe care vrea să-l lase moștenire urmașilor săi. Soțul Deliei, mai are afaceri în zona imobiliară, în HoReCa și în industria divertismentului. Recent, el a vândut cel mai scump penthouse din Europa, cu 3 milioane euro, potrivit wowbiz.ro