Drama nepoatei sale, Alexandra Măceșanu l-a adus în prim plan. Mulți i-au fost alături și l-au încurajat în lupta cu neputințele sistemului pe care ani la rândul l-a girat și de la care a primit milioane de euro prin intermediul ONG-ului său, Coaliția Națională pentru Modernizarea României.

Acum Cumpănașu este decis să candideze la alegerile prezidențiale. Pentru Alexandra, încearcă el să inducă, nepoata cu care schimba maxim două vorbe o dată pe an.

Cine este soția lui Alexandru Cumpănașu

În anul 2018, unchiul Alexandrei se căsătorea cu Simona Baltag, o apropiată a PSD. De altfel aceasta provine dintr-o familie bună, care ar fi ajutat-o să urce în carieră. Ea a fost consilieră pentru trei premieri PSD, incluzând-o aici pe Viorica Dăncilă.

În ianuarie 2018, ea a renunţat la funcţia de consilieră a actualului premier pentru a deveni apoi secretar general al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea Romaniei (CNMR), condusă chiar de cel ce avea să-i devină soţ și asta pentru că ONG-ul era unul foarte profitabil.

Pe 2 februarie 2018, la eliberarea din funcţie, Simona şi-a depus declaraţia de avere. Astfel aflăm că ea este proprietara unui teren de 117,30 metri pătraţi şi a unei case de 78 metri pătraţi, cumpărate în 2014, când Simona avea 23 de ani.

La bunuri mai figurează şi un autoturism Subaru. La venituri, Simona a completat că a încasat 3.998 de lei de la Ministerul Comunicaţiilor, 70.188 de lei de la Guvern şi 41.427 de lei de la Unitatea Executivă pentru Finaţarea Învăţământului Superior.

În total, ea a încasat 115.613 lei, ceea ce înseamnă că a avut un venit lunar de 9.634 de lei, potrivit wowbiz. Cumulul de funcții la stat este la ordinea zilei când vine vorba de pilele oamenilor politici, care niciodată nu se satură.