Rafila ar vrea să autorizeze Caravana medicală AUR prin ordonanță de urgență

Potrivit senatorului Diana Șoșoacă, Rafila vrea să autorizeze Caravana medicală AUR prin ordonanță de urgență datorită încheierii unei înțelegeri cu partidul AUR. Aceasta a atras atenția asupra numeroaselor acte publicate de Ministerul Sănătății, ele ar conține prevederi inacceptabile la adresa cetățenilor. Printre acestea amintim vaccinarea obligatorie și transferul datelor personale către terți, în țară sau chiar în străinătate.

”În loc să facă acolo cabinete medicale, Rafila autorizează caravane medicale mobile ca să ajute AUR”, a spus Diana Șoșoacă în live-ul său din fața Guvernului. Șoșoacă mai susține și că Rafila și-ar căuta un loc pe listele AUR în eventualitatea în care pierde locul din PSD.

Diana Șoșoacă îl avertizează pe Ciolacu legat de Caravana medicală AUR

Ieri, 13 august, senatorul Șoșoacă a fost primit în audiență la premierul Marcel Ciolacu. Pe lângă pericolul legat de noile legii ale vaccinării, aceasta a avertizat și legat de faptul că prin caravana mobilă se colectează datele cu caracter personal ale cetățenilor, date care pot fi distribuite ulterior către terți.

Președintele S.O.S. România i-a cerut din nou demisia ministrului Sănătății și susține că i-a cerut și premierului demiterea lui. Senatorul dorește ca orice prevedere legată de vaccinare să fie pusă în dezbatere publică.

Diana Șoșoacă cere noi controale la azilele de bătrâni

Senatorul a vorbit premierului și despre problema azilelor de bătrâni, ea a solicitat să fie refăcute controalele deoarece verificările ar fi atacat și azilele care funcționează bine, iar acolo s-ar plăti polițe politice pentru a bloca și locurile care merg bine.

Șoșoacă a mai solicitat verificări și la Casa de Asigurări de Sănătate pentru că de ani de zile oamenii erau morți, dar se primeau bani pentru îngrijirea lor. La fel, a solicitat control și la azilele de stat, nu doar la cele private, precizând că și la stat sunt abuzuri uriașe, acoperite de primari.

Pe tema copiilor din casele de copii, al spitalelor de psihiatrie unde se fac abuzuri, dar și ordonanța cu taxele, Diana Șoșoacă a avertizat că oamenii de afaceri se vor muta în alte țări din cauza acestor creșteri de taxe. Aceștia ar putea alege, spre exemplu, Bulgaria.

„Ceea ce am făcut eu astăzi și ceea ce fac la ministere este o obligație a unui parlamentar, cea de a încerca să rezolvi toate problemele în limita timpului disponibil”, a explicat președintele S.O.S. România