Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan, colaborator și al EVZ, a trecut prin momente cumplite, chiar de Revelion! Mai precis, maşina i-a luat foc în mers, pe drumul dintre Predeal şi Râşnov.

Sorin Ovidiu Bălan a trecut prin momente cumplite

Jurnalistul de investigații a oferit mai multe informații despre momentul respectiv. Potrivit dezvăluirilor făcute de el, pompierii au intervenit rapid. Astfel, a fost evitat un posibil dezastru.

„Mă aflam pe drumul dintre Predeal și Râșnov, nu am vrut să merg prin Brașov pentru că este mai aglomerat, iar când m-am uitat în spate, am văzut că era ceață.

M-am gândit cum poate să fie ceață în spatele mașinii și în față nu, apoi mi-am dat seama că este fum”, a relatat jurnalistul la Antena 3.

Sorin Ovidiu Balan, jurnalist
SURSA FOTO: captură Antena 1

De asemenea, acesta a subliniat că a fost norocos, deoarece se afla la aproximativ un kilometru de serpentine. Dacă se întâmpla acolo, situația ar fi fost mult mai rea.

În momentul în care a ieșit din mașină, acesta a deschis imediat capota și ușile. La momentul respectiv, jurnalistul respira cu greu din cauza fumului.

Acesta a alertat imediat autoritățile, sunând imediat la 112, care au sosit prompt la locul incidentului.

„Am avut foarte mare noroc că mă aflam cam la un kilometru de serpentine. Dacă mă nimeream acolo, era destul de rău! Am găsit un mic refugiu, unde am reușit să scot mașina.

Evident, am sărit imediat din mașină, am deschis capota și ușile. Deja mă îneca fumul. Am scos geanta din portbagaj și am sunat la 112”, a mai spus acesta.

Jurnalistul a lăudat modalitatea în care au acționat pompierii

Totodată, jurnalistul a lăudat modalitatea în care au acționat pompierii. Salvatorii din Predeal au intervenit după nici 10 minute. Alături de aceștia erau echipajele de poliție și SMURD, care s-au apucat imediat de treabă.

După această situație complicată, Sorin Ovidiu Bălan a ținut să sublinieze că „pompierii chiar își fac treaba”. Deși incidentul a avut loc de Revelion, salvatorii au așteptat până au văzut că nu mai iese „niciun fir de fum din mașină”.

Potrivit jurnalistului, mașina se află într-o stare deplorabilă în momentul de față, fiind „de dat la fiare vechi”. Acesta a conchis prin a spune că sperietura a fost una mare.

„După nici 10 minute, au apărut pompierii, polițiștii și un echipaj SMURD și s-au apucat de treabă. Vreau să subliniez faptul că pompierii chiar își fac treaba.

Deși era Anul Nou, au stat până au văzut că nu mai iese niciun fir de fum din mașină, pentru că erau și niște copaci în apropiere și un gard de lemn. Mașina este de dat la fiare vechi. Sperietura a fost mare!”, a conchis jurnalistul.

Jurnalistul a transmis un mesaj de mulțumire

În urma celor întâmplate, jurnalistul a transmis un mesaj de mulțumire pe pagina sa de socializare.

„Așa am petrecut acest revelion. Cu mașină fumegând, gata să ia foc, pe drumul dintre Predeal și Râșnov.

Mulțumesc pompierilor, echipajului SMURD și polițiștilor din Predeal, care au intervenit rapid și am evitat un posibil dezastru. La mulți ani, oameni buni!”, a scris Sorin Ovidiu Bălan pe Facebook.