„Nu era un număr foarte mare de persoane la masă, mai ales că poza era mai pe seară făcută. Am fost şi eu şi i-am urat la mulţi ani premierului, am mâncat o prăjitură. Era ceva normal. Spre seară au rămas un număr de colegi la masă şi unul dintre ei, nu ştiu exact cine, a făcut acea poză.

A fost poate o relaxare mai mare, dar miniştrii şi-au plătit amenda, asta este. Nu a căzut foarte bine pentru noi ca organizaţie politică, dar fiind ziua premierului, poate lumea s-a relaxat mai mult decât a trebuit.

Ce vă pot spune este că toată lumea a intrat cu mască, pentru că nu se poate altfel la palatul Victoria, şi când s-a servit ceva s-a dat masca jos. Legat de poză, eu am fost pe la 3-4 acolo.

Poza pare făcută mai târziu. În funcţie de cine a fost, cred că se ştie cine a făcut-o, o să aflu şi eu mâine când revin la birou”, a declarat Tănase Stamule la Antena 3.

Cine a făcut publică fotografia

Imaginea cu Ludovic Orban la Guvern de ziua lui, alături de câțiva colegi, a stârnit un val imens de reacții în spațiul public. Cu toate că mulți i-au atribuit-o lui Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finanțelor în Guvernul PSD, aceasta se pare că a fost postată pe Facebook de Cristian Vasilcoiu, consilierul Olguței Vasilescu, care a dat fotografia înaintea lui Eugen Teodorovici, declanșand o întreagă isterie în politică și mass-media.

Fost ziarist la Evenimentul Zilei, dar și la Realitatea Tv, B1 TV, Digi 24, din 2017 a devenit Consilier ministru la Ministerul Muncii și Justitiei Sociale, apoi Șef Serviciu Comunicare la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, în prezent fiind consilier la Parlamentul României. A fost și Media Consultant la Partidul Social Democrat.

Sursa foto INQUAM_Photos_Octav_Ganea-1-scaled.jpg