Pro TV e lider în topul audiențelor și în luna aprilie. Cea mai cunoscută televiziune din România a depășit din nou Antena 1. Totuși, aprilie nu a fost deloc o lună prietenoasă pentru televiziuni. Au fost scăderi pe bandă rulantă pentru acestea

După luna martie, în care niciun post nu a scăpat fără scăderi pe intervalul de maximă audiență, și aprilie a fost o lună pe minus.

Pro TV a rămas în fruntea clasamentului pe național, cu o medie de 1,6 milioane de telespectatori, cu peste o sută de mii de urmăritori mai puțin decât în luna martie. Postul ocupă primul loc și pe targeturile urban și comercial.

Locul doi este ocupat de Antena 1, iar poziția a treia în clasament îi revine postului Kanal D. Ambele s-au aflat în scădere față de luna trecută.

Singura televiziune pe plus față de luna trecută este România TV. Chiar și așa, Antena 3 rămâne în față la nivel național.

Pe segmentul comercial, Antena 3 și România TV sunt înlocuite de Național TV și Digi Sport 1, care a avut audiențe bune cu meciurile de Champions League, Liga I și meciuri de tenis.

Pro TV își păstrează primul loc la nivel urban, cu 799.000 de telespectatori. Este urmată de Antena 1 și KanalD. ProTV rămâne lider și pe target-ul commercial.