Simona Halep, supriză pentru fanii săi. Ce face jucătoarea când nu se află pe teren

Conform celor scrise marți, 2 martie, jucătoare de tenis a trecut peste momentele dificile și a învățat să își ofere libertatea de care nevoie.

„Chiar și când nu sunt pe teren mă antrenez. Dar antrenamentul meu cu mine e mult mai blând, învăț să mă iubesc în fiecare zi și să îmi ofer libertatea de care am nevoie.

Și pentru asta am ales să scriu o nouă poveste împreună cu avonspace prin noul parfum HerStory Love Inspires. Sper să fie și pentru tine inspirația de care ai nevoie să începi chiar de astăzi antrenamentul tău cu tine”, a scris Simona Halep într-o postare făcută pe Instagram.

Jucătoarea a fost în stare de șoc

Este demn de amintit că renumita jucătoare a avut parte de o supriză neplăcută atunci când s-a dovedit că unele dintre investițiile familiei au fost neprofitabile. Este vorba despre unul din proiectele importante ale familiei Halep: un cartier de blocuri de locuințe ridicat în zona Mamaia Nord, aproape de plajă.

Lucrurile nu stau prea bine în ceea ce privește cartierul de blocuri de la Mamaia. Firma lui Nicolae Halep, New Concept Imob SRL, avea la sfârșitul anului 2019 (data ultimului bilanț depus la Ministerul Finanțelor) datorii de peste 15 milioane de lei (peste 3 milioane de euro), la o cifră de afaceri în scădere față de anul anteriior (120.298 lei în 2019 față de 541.710 lei în 2018).

Asta înseamnă că afacerea a mers mai rău, chiar dacă profitul a crescut ușor (de la 266.349 lei în 2018 la 337.123 lei în 2019). Firma familiei Halep a declarat că are în conturi 376.164 de lei și datorii de recuperat în valoare de 398.161 lei.

Activele imobilizate ale firmei (terenuri, construcții, etc) abia se apropie de 15 milioane de lei, ceea ce înseamnă că dacă acum ar vinde tot ce are, firma nu ar putea să-și acopere datoriile în totalitate. Fratele Simonei Halep a avut în 2019 un număr mediu de 5 angajați.

Segmentul imobiliar nu a fost atins de criza sanitară, iar prețurile la apartamente s-au menținut și chiar au crescut pe alocuri. Cifrele vor deveni publice însă abia peste câteva luni, potrivit wowbiz.ro