Simona Halep: Mă gândesc la revenire, nu la retragere

Halep a apreciat publicul pentru sprijinul acordat, în special în perioada de suspendare, exprimându-și dorința de a împărtăși succesele alături de ei.

Ea a subliniat că se concentrează pe revenire în tenis, nu pe gândul la retragere.

“Mă gândesc la revenire, nu la retragere”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep a exprimat recunoștința pentru primirea caldă din Cluj, menționând impactul emoțional al sprijinului primit, în special după perioada dificilă pe care a traversat-o.

Ea a subliniat bucuria de a reveni pe terenul de tenis și a menționat că acum se concentrează exclusiv pe aspectele pozitive ale jocului. Halep a menționat că nu vrea să vorbească despre retragere, ci să se concentreze pe revenirea la nivel înalt în tenis.

Aceasta a exprimat speranța că va fi în stare să continue să joace la cel mai înalt nivel și să împărtășească aceste momente cu fanii săi.

“Ca de fiecare dată, am o primire deosebită aici la Cluj. A mers direct la inimă, mai ales după perioada prin care am trecut. Sunt bucuroasă să fiu din nou pe un teren de tenis. De-acum vorbim numai despre bine, despre bucuria de a juca tenis”, a spus Halep înainte de a juca, ovaţionată de public. “Mi-aţi dat multă putere. Nu vreau să sune a discurs de retragere, pentru că mă gândesc la revenire, nu la retragere. Sper să fiu aptă să mai joc la cel mai înalt nivel şi să ne bucurăm împreună. Vă mulţumesc pentru toată susţinerea din aceşti doi ani. Au fost grei, dar astăzi este bine”, a transmis Halep.

Show de tenis la Cluj: Halep, Graf, Agassi și alții în meciuri demonstrative de dublu

Cu Raluca Olaru în rolul de arbitru, Simona Halep, Steffi Graf, Andre Agassi, Justin Gimelstob, Andrei Pavel și Horia Tecău au participat la două meciuri demonstrative de dublu, sub ochii unui public entuziasmat. Între momentele de joc intens, au avut loc dialoguri cu starurile prezente în tribună, printre care Ilie Năstase, Ion Țiriac și Virginia Ruzici.

În primul meci, echipa Agassi/Gimelstob s-a confruntat cu echipa Tecău/Pavel, iar la scorul de 3-3, Simona Halep a intrat în locul lui Pavel, iar Steffi Graf în locul lui Gimelstob, pentru doar un game.

Însă apoi echipele s-au reformat, iar jucătoarele au revenit la margine. Andrei Pavel și Horia Tecău au câștigat meciul cu scorul de 6-3.

În al doilea meci, Andrei Pavel a continuat să fie în centrul atenției, formând o echipă de succes cu Simona Halep. Cei doi au învins cuplul Graf/Agassi cu scorul de 8-4.