În vârstă de 30 de ani, Simona Halep este cunoscută pentru investițiile sale în imobiliare cu banii obținuți din tenis. Sportiva are acum noi planuri pentru ridicarea unui mini-hotel, în zona Mamaia Nord- Năvodari. Acesta face parte dintr-un proiect mai amplu al familiei sale privind construirea unui complex.

Astfel, familia Halep a obținut de la primăria din Năvodari toate autorizațiile necesare pentru construirea imobilului ce va fi format din parter plus două etaje, ce va fi situat pe un teren aflat pe strada Prelungirea D20, în apropierea plajei Kazeboo.

Halep investește în imobiliare

Potrivit documentelor depuse, imobilul va fi folosit în scopuri turistice, acesta fiind compus din mai multe garsoniere de vacanță. De asemenea, la parterul imobilului va funcționa un restaurant cu terasă și un club. În plus, la subsol imobilul va avea parcare subterană pe două niveluri, scrie prosport.ro.

În ceea ce privește construcția imobilului, aceasta va cădea în sarcina firmei SH Resort SRL, care-i are ca asociați pe tatăl Simonei, Stere (80%) și fratele sportivei, Nicolae (20%). Societatea mai deține un imobil în Constanța, unde a funcționat o cafenea care a fost închisă în 2019.

Recent Simona Halep a inaugurat un bloc cu locuințe de închiriat în nordul stațiunii Mamaia, în apropiere de Club Loft. menționăm și că fratele ei a ridicat un complex de blocuri în Năvodari, chiar lângă plaja Summerland.

Halep a urcat 5 locuri în topul WTA

Simona Halep a urcat cinci locuri, de pe 20 pe 15, în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, după titlul cucerit duminică la Melbourne Summer Set 1.

În top 10 s-au înregistrat câteva mişcări minore: cehoaicele Barbora Krejcikova şi Karolina Pliskova au făcut rocada, campioana de la Roland Garros fiind acum pe 4, iar poloneza Iga Swiatek a urcat şi ea un loc, pe 8, în dauna Paulei Badosa (Spania).

Australianca Ashleigh Barty, campioană la Adelaide, şi-a consolidat poziţia de lider, fiind urmată de Arina Sabalenka (Belarus) şi Garbine Muguruza (Spania).

România are cinci jucătoare în prima sută, celelalte fiind Sorana Cîrstea (a urcat un loc, pe 38), Irina Begu (salt de patru locuri, pe 58), Jaqueline Cristian (coborâre de două poziţii, pe 73) şi Gabriela Ruse (urcare de cinci locuri, pe 82).

România are cinci reprezentante în top 100 şi la dublu, pe Raluca Olaru (36), Monica Niculescu (37), Irina Begu (60), Irina Bara (87) şi Andreea Mitu (100).