Simona Halep a intrat în afaceri în plină pandemie. Cea de a treia jucătoare de tenis a lumii a făcut o investiție colosală într-un hotel de lux. Mai exact, este vorba despre o investiție de 1,5 milioane de euro.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, sportiva anunță că firma sa a terminat complexul Lotus Studio, situat la numai 500 de metri de plaja din Mamaia. Totodată, Halep a publicat și o serie de fotografii pentru a capta atenția urmăritorilor ei care își doresc o vacanță.

De menționat este faptul că, noua afacere a sportivei este una spectaculoasă, aflată într-o zonă excelentă pentru turismul românesc. Cei care se vor ocupa de administrarea afacerii sunt fratele și managerul Simonei Halep, Nicolae Halep.

Totodată, se pare că sportiva nu pierde timpul și vrea deja să găzduiască primii turiști în această vară. În ceea ce privește prețurile, potrivit informațiilor de pe site, două nopți de cazare în weekend în complexul Simonei Halep costă până la 1.500 de lei.

Simona Halep a strâns o avere din tenis

Investiția făcută de Simona Halep este doar o mică parte din câștigurile pe care sportiva le înregistrează. Mai exact, cifrele arată că sportiva are oa vere de aproximativ 47 de milioane de euro, dintre care 37 de milioane de euro au provenit din premiile câștigate la turneele de tenis.

În ceea ce privește clasamentul la nivel național, la doar 29 de ani, Simona Halep ocupă locul 5 în topul celor mai bogate femei din România.În același timp, sportiva a fost inclusă şi în clasamentul celor mai bogate sportive din lume, dominat de Serena Williams.

Astfel, Halep ocupă locul 9 în topul celor mai bogate sportive din lume, iar în 2020 le-a egalat pe Caroline Wozniacki şi pe legendara Steffi Graf, ambele campioane ale sportului alb.  De menționat este faptul că, cele 47 de milioane de euro au venit din premiile turneelor la care constănţeanca a jucat, din contractele de sponsorizare, dar și din afaceri imobiliare.