Fostul premier Mihai Tudose și-a dat demisia, luni dimineață, din Pro România, în urma tenisiunilor cu Victor Ponta, președintele partidului.

Anunțul a fost făcut de europarlamentar pe pagina de Facebook: „Doar atât. Deocamdată…..”, a scris el, alături de o fotografie cu demisia.

Tudose, către Victor Ponta: Şansa Pro România e plecarea ta

Tudose susţine că „şansa” acestui partid ar fi „plecarea” liderului Victor Ponta, „care a reuşit în câteva luni să devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate”.

„Observ, din nou, dorinţa nestăvilită a lui V. Ponta de a ‘scăpa’ cât mai repede de toţi cei care îl ‘încurcă’ nefiind de acord cu toate ideile lui. A reuşit să-i suspende pe fondatorii partidului. Acum e partidu’ lui! A suspendat/îndepărtat parlamentarii care nu ascultă orbeşte orice edict. A reuşit ca în câteva luni să devină nefrecventabil şi lipsit de credibilitate. Îl încurc foarte tare şi eu şi, în consecinţă, face orice să mă facă să plec… Ştiţi cum e vorba aceea cu ‘să te ferească Domnul de ruga îndeplinită’… Fiindcă atunci, cu noi toţi plecaţi, el va mai vinde iluzii până la parlamentare, când pragul de 5% va fi de neatins… Şansa PRO Victore e … plecarea ta”, a scris Tudose, pe Facebook.