Renumita actriță, Sharon Stone, este dărâmată după ce a aflat că sora ei are Covid-19. Durerea este și mai mare cu cât Kelly, sora renumitei vedete de la Hollywood a respectat măsurile de protecţie. Revoltată peste măsură, Sharon Stone i-a acuzat pe cei care nu poartă mască de faptul că sunt responsabili pentru îmbolnăvirea altora, notează People.

„Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii”

Actriţa, în vârstă de 62 de ani, a publicat pe Instagram fotografii din salonul de spital, împreună cu un mesaj pentru cei care sfidează măsurile de protecţie.

„Sora mea Kelly, care are deja lupus, acum are Covid-19. Aceasta este camera ei de spital. Unul dintre voi care nu poartă mască a făcut asta”, a scris Stone.

„Ea nu are un sistem imunitar. Singurul loc în care a mers a fost la farmacie. La ea în comitat nu poţi fi testat decât dacă eşti simptomatic, apoi aştepţi cinci zile pentru rezultate. Poţi să stai singur în camera asta? Purtaţi mască! Pentru voi şi pentru alţii. Vă rog!”, a scris Stone.

Duminică, Sharon Stone a publicat un video de patru minute cu genericul: „Votează să trăieşti”.

La sfârşitul filmării în care actriţa a mărturisit că bunica şi naşa ei au „murit de Covid”, i-a îndemnat pe americani să voteze cu Joe Biden și Kamala Harris.

„Cu femeile la putere, vom lupta pentru familiile noastre. Vom lupta pentru oameni să trăiască. Vom lupta pentru ca oamenii să fie testaţi”, a spus ea. „Pentru că singurele ţări care se descurcă bine cu Covid sunt cele care sunt conduse de femei. Vă rog, votaţi. Şi dacă o faceţi, nu votaţi un criminal”, a spus acesta.