Vladimir Drăghia a fost condamnat la opt luni de închisoare, plus 80 de zile de muncă în folosul comunității! Decizia aparține Judecătoriei Constanța și nu este definitivă!

Vladimir Drăghia, câștigătorul Exalton, a fost trimis în judecată pentru conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 8 august a.c., potrivit Termene.ro, citat de Cancan. Vedeta este judecată după ce, în urmă cu doi ani, a fost surprinsă la volanul mașinii, în stațiunea Mamaia, după ce a consumat alcool. Ba mai mult, la acea dată, Drăghia a devenit și recalcitrant la vederea oamenilor legii și a jurnaliștilor.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier al IPJ Constanţa, alături de reprezentanţii Antidrog au efectuat o razie, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 19 spre 20 august 2016, în municipiul Constanţa, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere nefericite şi sancţionării şoferilor care se abat de la reguli. În staţiunea Mamaia, printre cei traşi pe dreapta de oamenii legii s-a aflat şi actorul Vladimir Drăghia, cunoscut prin intermediul participării sale la mai multe emisiuni tv, care era sub influenţa băuturilor alcoolice. Testat cu aparatul Drager, rezultatul a fost de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, el a devenit recalcitrant.

„În urmă cu doi ani și ceva am urcat băut la volan, la mare. M-a prins poliția, am și dosar penal. De atunci nu mai conduc. Dacă mă întrebai atunci, cred că ziceam cu jumătate de gură că îmi pare rău. Acum, că am un copil, mă gândesc serios. Îmi dau seama că dacă ar merge unul pe stradă cu mașina, băut, aș avea o problema destul de mare cu asta. Îmi dau seama că am greșit. Practic, plătesc și acum, pentru că eu nu conduc. Și probabil că nu voi conduce câțiva ani de-acum încolo”, a povestit Vladimir Drăghia, la un moment dat.