Interlopul Marius Alecu, zis Bebino, reținut de DIICOT

Marius Alecu, cunoscut sub numele de Bebino și șeful Clanului Sportivilor, ar fi fost reținut pentru 24 de ore în urma unui dosar de trafic cu cocaină, conform unor surse judiciare.

Procurorii DIICOT și polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate au desfășurat 6 percheziții domiciliare în București și în Călărași în această anchetă privind traficul de droguri de mare risc.

Potrivit DIICOT, doi suspecți, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, ar fi fost implicați în comercializarea și intermedierea comercializării de cocaină către consumatori din București. Marius Alecu, zis Bebino, ar fi unul dintre cei vizați în această anchetă și a fost dus inițial pentru audieri, urmând a fi reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, două persoane ar fi comercializat, respectiv ar fi intermediat comercializarea unor cantităţi de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul Bucureşti”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

Bebino a fost implicat zilele trecute într-o altercație în Chiajna

Este de menționat că în urmă cu câteva zile, Bebino a fost implicat într-un schimb de focuri în Chiajna cu o bandă rivală, fiind împușcat în picior. În urma acestui incident, Poliția a deschis un dosar penal.

Marius Alecu a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, dar era în afara oricărui pericol. Însă interlopul a negat că ar fi fost împușcat, spunând că a fost prin zonă, dar la distanță de incident.

Cu doar trei ani în urmă, Bebino a fost victima unei alte agresiuni, când un alt interlop i-a tăiat două degete cu o sabie.

În ultima perioadă, Bebino a fost asociat cu interlopul din Chiajna, Costel Litrașu, iar cei doi au fost implicați în diverse scandaluri. Anul trecut, Bebino, Litrașu și un alt interlop, Aticu, au fost implicați în agresarea „Prințișorului din Tărtășești” în cadrul unei petreceri. Victimele nu au depus plângere după ce a intervenit Nutu Cămătaru.