„Eu am slăbit undeva prin 2000 cu o cură de propusă de medicul nutriționist Mihaela Bilic. Foarte bună și doctorița și cura. La vremea respectivă ceva mai bengos nu exista, după părerea mea, cu brânză de veci, cu carne fiartă. Brânza de veci o făceam cu brânză de vaci, cu un pic de ulei, cu mărar, cu sare, cu ardei gras, cu ceapă verde. O amestecam și o puneam în bărcuțe de ardei gras, o mâncam așa și una din aia îmi ajungea o anumită perioadă. Foarte bun, trebuie să recunosc”, a trasmis Teo Trandafir într-un videoclip pe Facebook.

Cariera, un punct forte pentru îndrăgita vedetă

Cariera profesională este un punct forte pentru Teo Trandafir. Vedeta a debutat la Fun Radio București, în 1991, ca secretară, apoi a devenit realizatoarea programului de știri, iar din 1993 s-a mutat la ProFm, unde a făcut cunoștiință cu meseria de prezentator.

Din 1994, a devenit colegă cu Mircea Badea la Tele 7abc, unde erau moderatorii emisiunii “Bună Dimineața, Romania”, air din 1997 s-a mutat tot împreună la Antena 1, unde au moderat „Dimineața devreme’ și „Teo & Mircea show’.

A dat lovitura la Pro TV unde a stat timp de 6 ani. Din toamna anului 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea ”Teo Show” la Kanal D.

Potrivit informațiilor apărute de presă, vedeta ar încasa 20,000 de euro, situându-se printre cei mai bine plătiți oameni de televiziune din România. În acest moment al carierei sale, este posibil ca vedeta să se aleagă cu o pensie de 2000 de euro pe lună.