Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune. Toată lumea o poate urmări zilnic pe micile ecrane, însă nu mulți știu detalii din viața intimă a îndrăgitei prezenatoare și mai ales câți bani va primi atunci când va ieși la pensie.

Nu mulți știu, de altfel, că pe 2 iunie Teo își sărbătorește ziua de naștere și că are vârsta de 52 de ani. Ea este acum prezentatoarea emisiunii Teo Show de la Kanal D.

Născută la Pitești, Teo a urmat cursurile Facultății de Limbi și Literaturi Străine din cadrul Universității din București, secția arabă – engleză. Primul job a fost de vânzătoare de bilete la o agenție de turism. Apoi a urmat prima căsătorie, imediat după Revoluție, cu pilotul Alexandru Trandafir. A divorțat după șase ani iar în 2004,  a adoptat-o pe Maia.

Ulterior s-a căsătorit cu Constantin Iosef, cu care a avut o căsnicie de 6 luni. Acest eșec în dragoste a marcat-o pe Teo, care a mărturist că experiența căsătoriei cu Costi „m-a rupt în două”.

Ce pensie va primi

Cariera profesională a fost însă un punct forte pentru Teo Trandafir. Vedeta a debutat la Fun Radio București, în 1991, ca secretară, apoi a devenit realizatoarea programului de știri, iar din 1993 s-a mutat la ProFm, unde a făcut cunoștiință cu meseria de prezentator. Din 1994, a devenit colegă cu Mircea Badea la Tele 7abc, unde erau moderatorii emisiunii “Bună Dimineața, Romania”, air din 1997 s-a mutat tot împreună la Antena 1, unde au moderat „Dimineața devreme’ și „Teo & Mircea show’. A dat lovitura la Pro TV unde a stat timp de 6 ani. Din toamna anului 2013, Teo Trandafir prezintă emisiunea ”Teo Show” la Kanal D.

Potrivit informațiilor apărute de presă, vedeta ar încasa 20,000 de euro, situându-se printre cei mai bine plătiți oameni de televiziune din România. În acest moment al carierei sale, este posibil ca vedeta să se aleagă cu o pensie de 2000 de euro pe lună.