Filmare inedită în Parlamentul României!

Aşa arată fluturaşul de salariu al unui parlamentar!

Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR (Alianța pentru Unirea Românilor), s-a filmat în timp ce şi-a ridicat salariul de parlamentar pentru luna noiembrie şi a făcut totul public pe pagina sa de socializare, inclusiv fluturaşul de salariu.

Liderul AUR a arătat că, pe luna noiembrie, a încasat un salariu net de 12.168 de lei (venitul brut fiind de 20.800 de lei).

Sursă: captură video Facebook

Mai mult, George Simion a lansat o serie de critici voalate la adresa colegilor săi care pleacă în Dubai de Crăciun cu aceşti bani. “Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai”, afirmă copreşedintele AUR în filmarea postată pe Facebook.

“Opt parlamentari pleacă în Dubai. (…) Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor”

“Ca să înțelegeți voi cât câștigă un parlamentar, în plicurile astea sunt bani. Pui de chirie, pui de diurnă, pui de transport… Păi vreți să se transporte singuri parlamentarii până în Dubai?

Opt parlamentari pleacă în Dubai, senatori. Gorghiu, Cîțu, Fenechiu, unul de la UDMR. Din banii voștri! Statul român dă vreo 12.000 de euro pe lună doar așa… ce vedeți și ce vă arăt eu. În rest se duc la Dubai.

Erau prea săraci, nu-și permiteau din banii lor să își plătească un Crăciun în Dubai, așa că se duce Gorghiu, cu Fenechiu, cu Cîțu frumos în Dubai, pe banii voștri, românilor.

Uite, ca să vi-i arăt, sunt de 500 de lei… 12.168 de lei. 90% din această sumă eu o donez în fiecare lună. O să anunţ. Luna trecută am dat pentru înmormântare la Mihai Făgădaru, pentru sora cântăreţei Maria Gorghiu şi pentru încă un caz social”, spune George Simion în filmarea postată pe pagina sa de Facebook joi seara.

Ce ar trebui să le facă românii parlamentarilor?

George Simion a mai avut şi un mesaj ferm pentru toţi românii, în acest context.

“Cereţi-le socoteală şi puneţi-i la muncă, că asta trebuie să facă, trebuie să legifereze parlamentarii. Pe noi ne-aţi trimis voi, pe restul nu ştiu, şi-au plătit voturile”, a mai spus liderul AUR.