Președintele Klaus Iohannis nu a vorbit foarte mult despre căsnicia sa, însă în cartea autobiografică ”Pas cu pas”, șeful statului a precizat detalii neștiute până acum.

Acesta a povestit cum s-au cunoscut cei doi și cum dragostea lor a reușit să țină până în ziua de astăzi.

”Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac şi se înţeleg, restul devine irelevant. Este foarte uşor ca doi oameni tineri să se placă şi să se îndrăgostească, şi asta mi s-a întâmplat şi mie cu soţia mea. Am fost un cuplu de îndrăgostiţi mulţi ani”, scrie Iohannis.

Dragostea rămâne vie

Deși aveau o relație destul de longevivă, se pare că a durat ceva timp până ce Klaus Iohannis a făcut marele pas. Acum, după mai mult de 25 de ani de căsnicie, șeful statului consideră că relația cu prima doamnă, Carmen Iohannis este o dovadă de a „menține dragostea vie”.

„A durat mult până când ne-am căsătorit (…) Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp”, scrie Iohannis în cartea autobiografică ”Pas cu pas”.