Denise Rifai face senzaţie în televiziune. După ce a plecat de la televiziunea de ştiri, Realitatea TV, acolo unde avea emisiune în prime-time, jurnalista a ajuns la Kanal D, acolo unde realizează emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Audienţele emisiunii sunt din ce în ce mai importante.

Din ce în ce mai mulţi români se uită marţi seara, de la ora 23.00, să vadă dezvăluirile invitaţilor din toate domeniile ai lui Denise Rifai.

Marele secret al lui Denise Rifai

Dincolo de platourile de televiziune de la Kanal D, Denise Rifai a fost destul de reţinută atunci când a venit vorba de viaţa personală. Nimeni nu a ştiut mai nimic despre aceasta. Până acum. Paparazzi evz.ro au surprins-o pe vedeta TV în urmă cu câteva zile.

Imaginile cu Denise Rifai sunt de-a dreptul senzaţionale. Denise Rifai se afla într-o zonă centrală a Capitalei. Jurnalista a coborât din propriul bolid de câteva sute de mii de euro. Nu era orice fel de maşină, ci una de producţie nemţească. Un Mercedes Benz cu preţ de catalog de aproximativ 100.000 de euro, în funcţie de cât de tunată şi utilată este maşina.

Nu este singurul bolid pe care l-a avut Denise Rifai. De-a lungul timpului, jurnalista a mai condus un Mercedes BlueTec de circa 70.000 de euro sau un BMW X6 cu preţ de catalog de circa 60.000 de euro. Mercedes-ul pe care îl conduce acum este, cu siguranţă, cea mai reuşită dintre maşinile pe care le-a avut.