România este lovită crunt de pandemia de coronavirus, dar jocurile politice continuă să țină capul de afiș. Ultima dezvăluire despre președintele Klaus Iohannis a lăsat mască pe toată lumea.

Planul secret al lui Iohannis, devoalat

Șeful statului va pune mâna pe toată puterea în România. Totul se va întâmpla chiar după data de 6 decembrie, după alegerile parlamentare. Mugur Ciuvică de la GIP a făcut dezvăluiri complete. Acesta a spus ce se va întâmpla în România după 6 decembrie.

Mai mult, Ciuvică spune că următoaea perioadă va fi comparabilă cu cea din 2011-2012, atunci când și președintele Traian Băsescu avea în subordine aproape toate instituțiile.

”Da, a fost perioada 2010 – 2012 când a avut totul. Așa ceva se va întâmpla. Iohannis o să aibă toată puterea: politică, administrativă, militarizată a serviciilor, o să aibă tot în mână, și puterea judecătorească, o să controleze tot”, a spus Ciuvică, anunță dcnews.ro.

Dezvăluirilor lui Ciuvică nu s-au oprit aici. ”Acum să vedem cum o să controleze. Eu nu sunt dintre cei care spun că Iohannis e la fel ca Băsescu sau mai rău, eu spun că nu e atât de rău ca Băsescu, până acum nu a făcut răutățile pe care le-a făcut Băsescu și nici nu-l văd controlând instituțiile atât de ”militarizat”.

Nu l-am văzut construind un sistem piramidal, care să meargă până în cele mai mici amănunte”, a continuat Mugur Ciuvică, conform sursei citate.