Se schimbă WhatsApp

WhatsApp se pregătește să lanseze o actualizare pentru utilizatorii din întreaga lume. Această nouă funcție a aplicației a fost așteptată cu nerăbdare de mulți, iar cei de la Meta promit că va fi de mare ajutor.

WhatsApp este una dintre cele mai populare aplicații de comunicare la nivel mondial. Zilnic, miliarde de utilizatori utilizează aplicația pentru a trimite mesaje sau fișiere, aceasta fiind deținută de Meta.

Dezvoltatorii WhatsApp își propun să ofere tuturor utilizatorilor o experiență de comunicare unică. Astfel, lucrează constant la îmbunătățirea detaliilor și la introducerea de noi funcționalități.

Recent, WhatsApp a acordat o atenție deosebită comunităților și grupurilor de comunicare. Noua funcție este dedicată acestora și promite o gestionare mai inteligentă și intuitivă a conversațiilor.

Meta vrea să îmbunătățească securitatea și confidențialitate

Meta urmărește să îmbunătățească securitatea și confidențialitatea în cadrul conversațiilor de grup. De acum înainte, administratorii de comunități vor putea ascunde anumite grupuri de la anumiți membri.

Cu toate acestea, această nouă funcție nu le conferă administratorilor puteri absolute. Aceștia vor putea în continuare să adauge sau să elimine membri numai din comunitățile în care sunt activi, nu și din grupurile ascunse în care nu fac parte.

Ce funcții va mai introduce WhatsApp

Pe lângă această actualizare, WhatsApp planifică să introducă o funcție menită să simplifice comunicarea în grupuri. În curând, administratorii vor putea crea evenimente direct în cadrul conversațiilor.

Cu toate că aceste funcții sună promițător, pare că noua versiune a WhatsApp se lasă încă așteptată. Momentan, unele caracteristici nu sunt disponibile nici măcar în versiunea beta a aplicației.

Tot în acest an, WhatsApp a anunțat că va introduce un nou instrument de inteligență artificială. Acesta a fost conceput special pentru a ajuta utilizatorii să-și editeze pozele direct din aplicație.

În plus, pentru acest an este pregătită și funcția „persoane apropiate”. Cu ajutorul ei, utilizatorii WhatsApp pot partaja fișiere cu cei din apropiere fără să le fie afișat numărul de telefon.