PSD continuă războiul de la distanță cu cei de la PNL. După ce Guvernul a trimis în Parlament prevederile și prelungirea stării de alertă, social democrații au ieșit la atac. Șeful interrimar al PSD, Marcel Ciolacu, a trecut la amenințări.

Orban, amenințat de PSD

Marcel Ciolacu spune că PSD nu va vota orice. Singurul lucru de care e mulțumit șeful interimar al social democraților este măsura PNL de a redeschide bisericile.

„Le-a dat Dumnezeu mintea de pe urmă! După atâtea luni, românii vor avea din nou dreptul să-și exprime liber credința, să meargă să aprindă o lumânare și să asculte slujba!

În final, totuși, au înțeles că pentru PSD nu există jumătăți de măsură! Am spus că nu vom accepta rămânerea închisă a bisericilor, dar nici a spitalelor! Românii au dreptul și să se roage, dar și să se trateze în spitale. Cum să accepți păstrarea acestora închise în timp ce păcănelele se redeschid pentru profiturile prietenilor domnului Orban?! Ar trebui ca Guvernul PNL să mai facă un pas. Dacă s-ar gândi și la români, nu doar la afacerile lor, ar trebui să dea drumul și la economie!

PSD va continua pe aceeași linie: NU VOTĂM NICIO PROSTIE a PNL, ci doar acele măsuri necesare, într-adevăr, pentru sănătatea populației!”, a scris Marcel Ciolacu pe o rețea de socializare.

Guvernul a trimis Parlamentului legea prin care se prelungește starea de alertă cu alte 30 de zile. PSD are majoritate în Parlament și poate răsturna totul. De altfel, social democrații au spus că vor vota prelungirea stării de alertă doar cu 15 zile.