Șoc total în lumea mondenă autohtonă. O imagine a pus pe jar miile de fani ai celor doi. Se împacă Andreea Bălan cu George Burcea?

Se împacă Andreea Bălan cu George Burcea?

Se pare că George Burcea a rămas cu gândul la Andreea Bălan, deși cei doi au depus actele e divorț, iar blonda se află deja în brațele altui bărbat. Totuși, un detaliu îi trădează pe cei doi. Fostul soț al artistei încă poartă verigheta!

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea au divorțat a venit ca un șoc pentru lumea mondenă din România. În urmă cu câteva luni, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, iar de atunci, tot mai multe speculații și acuzații au apărut la adresa lor. Lucrurile au devenit din ce în ce mai urâte și, în cele din urmă, s-a lăsat cu scandal.

Se pare însă că iubirea care i-a legat cândva este încă vie! O imagine spune totul. Ultima postare a actorului a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Pe contul de Instagram, fostul soț al Andreei Bălan s-a fotografiat în oglindă, iar un detaliu super important atrage atenția în mod deosebit.

George Burcea poartă verigheta, semn că încă este cu gândul la Andreea Bălan. Să mai fie oare cale de împăcare între cei doi? Dacă George nu ar mai nutri nicio speranță, probabil ar fi renunțat de mult timp la acest accesoriu plin de însemnătate.