Se fac angajări pe bandă rulantă la stat! S-au scos la concurs 700 de posturi. Ce trebuie să faci

Jandarmeria Română a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj prin care anunță că scoate la concurs un număr de 700 de locuri de muncă din sursă externă.

”Te-ai gândit vreodată că poți să lucrezi în Jandarmeria Română, chiar dacă ai absolvit o specializare economică sau un profil umanist? Cum poți obține unul dintre cele 700 de locuri de muncă scoase la concurs din sursă externă?”, notează Jandarmeria Română.

Potrivit mesajul de pe pagina de socializare, înscrierile vor începe de miercuri, 22 septembrie, și vor fi online.

”Primul pas este să-ți fixezi pentru mâine în calendar, data de 22 septembrie care să-ți aducă aminte că încep înscrierile on-line la unitățile de jandarmi din toată țara care scot posturi la concurs.”, se mai arată în mesaj.

Ce posturi vor fi scoase la concurs

Jandarmeria Română informează că din cele 700 de locuri de muncă scoase la concurs, 521 sunt posturi de subofițeri, 49 sunt posturi de ofițeri și 130 sunt posturi de personal contractual.

În mesaj se mai arată că data maximă la care se pot depune înscrierile este 1 octombrie 2021.

”Fiecare inspectorat de jandarmi județean va afișa pe paginile de internet proprii posturile disponibile care vor fi scoase la concurs, dar și calendarul tuturor etapelor premergătoare concursurilor.”, mai arată Jandarmeria Română.

Informațiile complete vor putea fi găsite de miercuri pe site-urile inspectoratelor județene

La finalul mesajului postat pe pagina de socializare, Jandarmeria Română notează că ”cine dorește să ocupe unul dintre cele 700 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă din sursă externă va accesa pagina de internet a inspectoratului de jandarmi județean pe care și-l alege și va proceda la completarea cererilor puse la dispoziție, pe care le va transmite pe o adresă de e-mail indicată.”.

”Informații complete cu privire la posturile existente se regăsesc, începând de mâine, pe site-urile inspectoratelor de jandarmi județene.”, este mesajul postat de Jandarmeria Română.

Sursă foto: Dreamstime