Val de concedieri printre cei angajați la stat! După ce Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat mai multe demiteri în primăria pe care o conduce, ba, mai mult, a spus că destituirile vor continua, situația se repetă și la Sectorul 6.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, nu doar că a desființat o întreagă direcție, dar avertizează că intenționează să implementeze ”o organigramă mai suplă”. Adică să dea oameni afară.

Val de concedieri la Primăria Sectorului 6

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a declarat că peste 6 luni va fi nevoie de o organigramă “şi mai suplă” a primăriei, precizând că organigrama adoptată în şedinţa Consiliului Local de joi este “tranzitorie”.

“Organigrama corespunde acestei etape, din punctul meu de vedere, este o organigramă tranzitorie, pentru că, într-adevăr, va trebui să venim cu o organigramă şi mai suplă peste 6 luni. Vom cere mai multă eficienţă, mai multă muncă, mai multe rezultate”, a spus Ciprian Ciucu, la şedinţa Consiliului Local de joi.

El a explicat că în această scurtă perioadă de când a preluat mandatul nu s-a reuşit evaluarea competenţelor profesionale ale fiecărui angajat.

“Sunt oameni în Primărie care nu ştiu să folosească calculatorul, sunt oameni în Primărie care nu pot face operaţiuni de bază, care fac greşeli gramaticale, sunt oameni în Primărie care nu au competenţe de bază”, a declarat Ciprian Ciucu.

Consiliul Local Sector 6 a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect privind reorganizarea compartimentelor aparatului de specialitate al primarului.

Direcţia Generală de Administrare a Fondului Locativ, desființată

În context, Consiliul Local Sector 6 a adoptat, în şedinţa de joi, un proiect de hotărâre care prevede că se aprobă desfiinţarea personalităţii juridice a Direcţiei Generale de Administrare a Fondului Locativ (DAFL) Sector 6, având 47 de posturi.

Hotărârea a fost adoptată cu 18 voturi “pentru” şi 9 “împotrivă”.

Desfiinţarea va avea loc în termen de 45 de zile calendaristice de la data intrării în vigoare a hotărârii.

“Se aprobă preluarea activităţii specifice desfăşurate de D.A.F.L. Sector 6 prin preluarea Direcţiei Administrare Locuinţe şi Întreţinere Condominiu cu un număr de 19 posturi (1 post conducere şi 18 execuţie) şi înfiinţarea acesteia în cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 .

Se aprobă repartizarea celor 28 de posturi rămase ca urmare a desfiinţării locurilor de muncă/posturilor conform Legii nr.53/2003 – Codul Muncii, din cadrul D.A.F.L. S6, cu destinaţie A.D.P.D.U. S 6 pentru activitatea specifică a acesteia”, prevede hotărârea.