Termenul de depune a cererilor a expirat la 31 august, iar cei care nu au depus actele nu vor mai putea să-și ia banii înapoi. Pe de altă parte, deținătorii de firme sunt obligați să-și schimbe casele de marcat.

Mașinile care nu mai pot fi înmatriculate sunt clasificate pe anumite categorii, respectiv, dubițele, microbuzele sau autoutilitarele, conform Antena3.

„În contextul intrării în vigoare a prevederilor Regulamentului UE, Nr. 1151/2017, al Comisiei, privind omologarea vehiculelor, vehiculele noi din categoriile M1, M2 şi N1 clasa I, omologate NEDC (categoria vehiculului se regăseşte la rubrica „ J „ din Cartea de identitate a vehiculului emisă de RAR) trebuie înmatriculate până la data de 31.08.2018. Din aceste considerente, deţinătorii unor astfel de autovehicule trebuie să se prezinte, fără programare, la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, din cadrul Instituţiei Prefectului, în a căror rază de competenţă îşi au domiciliul sau sediul (reşedinţa, în cazul persoanelor fizice cu domiciliul în străinătate), până la data de 30.08.2018, în vederea depunerii documentelor de înmatriculare”, a precizat Biroul de relații publice, al Direcţiei regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor.


Te-ar putea interesa și: