Mișcare extrem de importantă într-una dintre instituțiile foarte importante pe timpul stării de urgență. Fratele ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, a primit o funcție cheie.

Ce funcție a primit fratele lui Nelu Tătaru

Colonelul Niculae Tătaru, care este fratele ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru, va prelua Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Podul Înalt” al judeţului Vaslui. Totul a fost dezvăluit de către purtătorul de cuvânt al instituţiei, Marius Stanciu.

Niculae Tătaru, care ocupă în prezent funcţia de prim-adjunct al şefului ISU Vaslui, va fi împuternicit la conducerea instituţiei până la organizarea unui concurs. El îl va înlocui pe colonelul Mihai Ciprian Mitrea, care va reveni pe funcţia de prim-adjunct al ISU Neamţ.

„Chiar a mai fost rugat să preia conducerea instituţiei, dar a refuzat. Acum a acceptat să preia funcţia ca împuternicit interimar până la organizarea unui concurs”, a afirmat Stanciu, conform Agerpres.

Niculae Tătaru, în vârstă de 46 de ani, lucrează ca ofiţer în ISU Vaslui încă din anul 1997. A ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcţii, printre care cea de locţiitor comandant detaşament, şef Birou asigurare tehnico-materială şi reparaţii, comandant detaşament, împuternicit şef servicu logistic II, împuternicit adjunct al inspectorului-şef şi prim-adjunct al inspectorului-şef.